Tradicija kvalitete od 1995. godine

Trgovina “Raumberger” osnovana je 1995. godine kao veletrgovina zaštitne odjeće i obuće za rad te ostale zaštitne opreme. Djelujemo na Hrvatskom tržištu već dugi niz godina i slobodni smo reći da smo jedna od najopremljenijih trgovina zaštitne opreme na području Brodsko-posavske županije.

0
ZASTUPNIK GLOBALNIH BRENDOVA
0
KONTINUIRANO USAVŠAVANJE
0
PRIZNANJA ZA RAD

Znanje i stručnost

Trgovački obrt “Raumberger” predstavlja vam kompletan asortiman zaštitne odjeće i obuće za rad na vanjskim i unutarnjim prostorima. Možete i pogledati naše interaktivne kataloge i posebno ih skinuti na svoje računalo, te vidjeti naše glavne dobavljače i njihove reference.

Nudimo kompletan asortiman zaštite na radu (zaštitne rukavice, naočale, respiratori, kacige, kišna odjela, farmer odijela, kombinezone, radna odijela (zimska-ljetna), radne cipele, čizme …) i educirani kadar koji će vam ponuditi adekvatno rješenje pri odabiru zaštitne opreme za posao koji vi obavljate. Kontrola kvalitete proizvoda su na visokoj razini.

Uz bogato iskustvo i odlične povratne informacije od vjernih kupaca, trgovina Raumberger se pozicionirala kao idealno rješenje za sve zahtjeve industrije.

MISIJA

je da bude profitabilna uz uvjet ispunjenja zahtjeva i potreba naručitelja, svojih zaposlenika, društvene zajednice i vlasnika društva.

VIZIJA

je da u uvjetima zdrave konkurencije bude prepoznata i odabrana od strane regionalnog tržišta kao pouzdana, kvalitetna i efikasna tvrtka u pružanju usluga istražnih radova, projektiranja, nadzora i tehničkih pregleda u području geotehnike, hidrotehnike i prometnica.